”Det bästa är friheten,
jag bestämmer över min egen tid.”

Så här blir du en av oss

Det finns många möjligheter för dig som vill arbeta med taxi. Oavsett hur gammal du är eller var du kommer ifrån. Det enda som krävs är att du gillar att köra bil och tycker om att hjälpa andra människor.

Du kan välja att jobba som förare, vilket innebär att du kör för ett av våra många åkerier. Du kan även vidareutveckla dig och starta ett eget åkeri med anställda förare och ha någon av våra skyltar på dörren. Antingen har du en taxiförarlegitimation, eller så hjälper vi dig att skaffa ett. 

Trygghet, bra förmåner
och schyssta villkor

Hos oss finns det många möjligheter att utvecklas och att lyckas. Med bland annat hög service, företagskunder och appar kör du smartare och tjänar mer pengar. Vi styr vår egen vardag. Kom, bli förare hos oss.

Lediga Taxijobb

TaxiKurir och Sverigetaxi är en del av Cabonline Group – Nordens ledande taxikoncern. Mångfald bland våra medarbetare är en viktig del av vår framgång. Med modern teknik utvecklar vi ständigt vår service och vårt sätt att arbeta tillsammans med våra förare och åkare.

”Jobbar man på ett fast ställe är det mycket hem – jobb, hem – jobb. Med taxi får man se många nya platser.”

Eyup Yildiz, taxiförare

Gör som Gloria,
bygg din egen taxiflotta!

Då får du vara din egen chef. Du driver eget företag och du kan ha anställda eller köra själv. Detta är unikt hos oss. Som åkare är du vår viktigaste partner och att sätta igång är varken kostsamt eller krångligt. Vi hjälper dig hela vägen.

”Det gäller att kunden är nöjd. En nöjd kund är en bra körning.”

Bo Holmström, åkare och förare

Vi söker de bästa.

För att du ska bli så bra som möjligt hjälper vi dig att lyckas och utvecklas. Tillsammans med våra samarbetspartners ger vi dig de utbildningar som behövs.