TaxiKurir och Sverigetaxi
är en del av Cabonline Group

Två själar med gemensamma värderingar.

TaxiKurir och Sverigetaxi är en del av Cabonline Group – Nordens ledande taxikoncern. Mångfald bland våra medarbetare är en viktig del av vår framgång. Med modern teknik utvecklar vi ständigt vår service och vårt sätt att arbeta tillsammans med våra förare och åkare.

10.000

Förare

Mångfald är en viktig del av vår framgång. Här kan du möta världen.

7.000

Bilar

Våra bilar är moderna och uppkopplade med den senaste tekniken.

206

Orter

Vi täcker Sverige på 206 orter från norr till söder. 50 procent av våra körningar är inom färdtjänst, skol- och handikappresor

Ett av Sveriges största privata integrationsinitiativ.

Sverige står inför en spännande utveckling. Runt om i landet finns ny kompetens, outnyttjad kunskap, värdefull erfarenhet och historia.

Idag är det få arbetsgivare som tar till vara på vad den möjligheten kan ge. Vi tar vårt ansvar genom att skapa arbetstillfällen som ger en inkörsport till samhället.

Över 80 procent av våra förare har sitt ursprung i andra länder och vi erbjuder våra medarbetare en yrkesutbildning och undervisning i svenska språket. Vi jobbar aktivt för mångfald, tolerans och allas lika värde. På så sätt tar vi gemensamt ett viktigt steg mot framtidens Sverige.

Koncernens ledande taxibolag med stor tillgänglighet i hela Norden genom sin närvaro i Stockholm, Göteborg och Malmö samt på ca 50 orter. TaxiKurir ger en trygg och pålitlig service till företag, privatpersoner och upphandlingskunder.

Med sina drygt 1 200 bilar är Sverigetaxi ett bra alternativ för många kunder i Stockholmsområdet. Med en tydlig miljöprofil och en utmanarposition har de sikte på en något yngre målgrupp.